Teamet i mediak

 

Stine Laura Knage - Partner og Seniorkonsulent Jeg har en bred erfaring inden for bl.a. salg og kundeservice og har mere end 10 års erfaring fra både restaurations- og rejsebranchen.  I min tid i rejsebranchen har jeg primært beskæftiget mig med kommunikation, PR, krisehåndtering og marketing. Jeg har været ansat som Social Media Manager for Star Tour og TUI og haft ansvaret for en af Danmarks største Facebooksider.  I MediaK møder jeg vores kunder med stor forståelse og empati for deres situation og behov. Jeg er desuden stærkt drevet af at tænke kreativt og strategisk på vegne af vores kunder. Sammen formidler vi deres historier i det store univers af sociale medier. slk@mediak.dk +45 2877 4777

Stine Laura Knage - Partner og Seniorkonsulent

Jeg har en bred erfaring inden for bl.a. salg og kundeservice og har mere end 10 års erfaring fra både restaurations- og rejsebranchen. 

I min tid i rejsebranchen har jeg primært beskæftiget mig med kommunikation, PR, krisehåndtering og marketing. Jeg har været ansat som Social Media Manager for Star Tour og TUI og haft ansvaret for en af Danmarks største Facebooksider. 

I MediaK møder jeg vores kunder med stor forståelse og empati for deres situation og behov. Jeg er desuden stærkt drevet af at tænke kreativt og strategisk på vegne af vores kunder.

Sammen formidler vi deres historier i det store univers af sociale medier.

slk@mediak.dk

+45 2877 4777

Martin Smidstrup - Sales manager Jeg har tidligere beskæftiget mig som salgchef for rejsebureauerne Marco Polo og MyPlanet (tidligere en del af TUI koncernen). Min rejse i mediebranchen startede hos Bauer Media (dansk kommeciel radio) og i efteråret 2017 startede jeg her hos media_K - hvor der har været god vind i sejlene fra dag et. Du vil opleve mig som en Mange opfatter mig som den atypiske sælger og det står jeg meget gerne ved. Jeg finder absolut ingen motivation i, at sikre det hurtige salg for enhver pris - og siger hellere pænt nej tak til en opgave, hvis jeg føler at vi ikke er det rette match. Det vil nogen måske studse over, i en branche hvor bølgerne går højt og konkurrencen er stor, - men jeg kalder det ærlig og professionel rådgivning. Heldigvis har jeg hos MediaK fuld opbakning med denne stategi og vi tror på, at en god blanding af ærlighed, dygtighed og helt åben kommunikation - er opskriften på et succesfuldt samarbejde med vores kunder.  En stor motivation for mig i mit arbejde, er at møde dig som kunde, lytte til dine behov og tilrettelægge et forløb - der bringer dig og din forretning godt videre.

Martin Smidstrup - Sales manager

Jeg har tidligere beskæftiget mig som salgchef for rejsebureauerne Marco Polo og MyPlanet (tidligere en del af TUI koncernen).
Min rejse i mediebranchen startede hos Bauer Media (dansk kommeciel radio) og i efteråret 2017 startede jeg her hos media_K - hvor der har været god vind i sejlene fra dag et.

Du vil opleve mig som en Mange opfatter mig som den atypiske sælger og det står jeg meget gerne ved. Jeg finder absolut ingen motivation i, at sikre det hurtige salg for enhver pris - og siger hellere pænt nej tak til en opgave, hvis jeg føler at vi ikke er det rette match.

Det vil nogen måske studse over, i en branche hvor bølgerne går højt og konkurrencen er stor, - men jeg kalder det ærlig og professionel rådgivning.

Heldigvis har jeg hos MediaK fuld opbakning med denne stategi og vi tror på, at en god blanding af ærlighed, dygtighed og helt åben kommunikation - er opskriften på et succesfuldt samarbejde med vores kunder. 

En stor motivation for mig i mit arbejde, er at møde dig som kunde, lytte til dine behov og tilrettelægge et forløb - der bringer dig og din forretning godt videre.

Malene Habroe - Grafisk Designer Jeg har en bachelor i grafisk design og visuel kommunikation og en kandidat i kulturformidling og informationsvidenskab. Kombinationen udmunder i en evne til at kommunikere et budskab visuelt både fra en analytisk og praktisk vinkel. Jeg har stor erfaring med udvikling af visuelle identiteter og strategisk branding og elsker at få alle elementer til at spille sammen og understøtte hinanden æstetisk såvel som strategisk. Derudover er min livslange passion for tegning et håndværk, noget som fylder mere og mere i mit arbejde med grafisk design og kommunikation. mh@mediak.dk +45 5373 7717

Malene Habroe - Grafisk Designer

Jeg har en bachelor i grafisk design og visuel kommunikation og en kandidat i kulturformidling og informationsvidenskab. Kombinationen udmunder i en evne til at kommunikere et budskab visuelt både fra en analytisk og praktisk vinkel.

Jeg har stor erfaring med udvikling af visuelle identiteter og strategisk branding og elsker at få alle elementer til at spille sammen og understøtte hinanden æstetisk såvel som strategisk.

Derudover er min livslange passion for tegning et håndværk, noget som fylder mere og mere i mit arbejde med grafisk design og kommunikation.

mh@mediak.dk

+45 5373 7717

Mikal Schlosser - Fotojournalist Jeg er uddannet fotojournalist fra Journalisthøjskolen. For mig er lyset det vigtigste og mit absolutte varemærke - sammen med en umiddelbarhed og livsglæde, der stråler fra billederne. Jeg formidler 'det fortællende fotografi', og for mig er mennesket i centrum. Alle skal føle sig trygge foran kameraet, og jeg sørger for, at lyset og stemningen i billedet er perfekt. Portrætter og stemningsbilleder fra arbejdspladser er det, der fylder mest i min kalender. Jeg påtager mig dog også mindre fotoopgaver inden for mad og arkitektur. ms@mediak.dk +45 5373 7717

Mikal Schlosser - Fotojournalist

Jeg er uddannet fotojournalist fra Journalisthøjskolen. For mig er lyset det vigtigste og mit absolutte varemærke - sammen med en umiddelbarhed og livsglæde, der stråler fra billederne.

Jeg formidler 'det fortællende fotografi', og for mig er mennesket i centrum. Alle skal føle sig trygge foran kameraet, og jeg sørger for, at lyset og stemningen i billedet er perfekt.

Portrætter og stemningsbilleder fra arbejdspladser er det, der fylder mest i min kalender. Jeg påtager mig dog også mindre fotoopgaver inden for mad og arkitektur.

ms@mediak.dk

+45 5373 7717

Anders Bram Møller Jensen – Konsulent Jeg har en baggrund fra Copenhagen Business School, hvorfra jeg har en cand.ling.merc med speciale i amerikansk politik. Min kommunikationsbaggrund stammer fra forskellige stillinger i det private erhvervsliv og i NGO, hvor jeg har lavet meget kampagnearbejde for branding og velgørenhed. Min baggrund er således meget alsidig, og den samme alsidighed har jeg bragt med mig ind i MediaK, hvor jeg sidder med en bred række ansvarsområder og håndterer mange forskellige opgaver både for kunder og for virksomheden selv. Jeg elsker at fortælle historier, og jeg tror på, at man kommer længst med sit budskab, hvis man pakker det ind i en historie, som engagerer og aktiverer folk.   abmj@mediak.dk +45 3140 1032

Anders Bram Møller Jensen – Konsulent

Jeg har en baggrund fra Copenhagen Business School, hvorfra jeg har en cand.ling.merc med speciale i amerikansk politik.

Min kommunikationsbaggrund stammer fra forskellige stillinger i det private erhvervsliv og i NGO, hvor jeg har lavet meget kampagnearbejde for branding og velgørenhed. Min baggrund er således meget alsidig, og den samme alsidighed har jeg bragt med mig ind i MediaK, hvor jeg sidder med en bred række ansvarsområder og håndterer mange forskellige opgaver både for kunder og for virksomheden selv.

Jeg elsker at fortælle historier, og jeg tror på, at man kommer længst med sit budskab, hvis man pakker det ind i en historie, som engagerer og aktiverer folk.  

abmj@mediak.dk

+45 3140 1032